fbpx

Cadou Dragobete: 5 recomandari pentru a alege cadoul perfect pentru ea

Cover-Page-Articol-Bijuterii-Buc

Cadou Dragobete: 5 recomandari pentru a alege cadoul perfect pentru ea

Oare de ce Decembrie este luna cadourilor cand perioada 14 februarie – 08 martie are numai putin de 4 sarbatori: Valentine’s Day, Dragobete, Martisorul si ziua Femei?

Toti barbatii se agita si se streseaza cand vine vorba de-a cumpara cadouri pentru persoana iubita.

Majoritatea dintre ei se streseaza nu pentru n-ar vrea sa faca un asemenea gest, dar nu sunt siguri ce-ar fi potrivit.

Orice, dar sa nu cumva sa dea gres.

Mai jos cateva sfaturi despre cum sa faci alegerea potrivita si s-o surprinzi placut, negresit. Cum sa alegi altceva decat flori si bomboane pentru cadoul de Dragobete.

Este mai simplu decat crezi.

Dorinte sau nevoi personale

Gandeste-te daca a mentionat ca isi doreste ceva anume. Indiferent de valoarea acelui lucru, daca il vei darui ea va aprecia enorm ca ti-ai adus aminte.

O alta sursa de idei ar fi gandindu-te daca in ultima perioada s-a intamplat sa aiba nevoie de ceva anume. Pe langa utilitatea efectiva a cadoului, din nou, ea va aprecia ca ai fost atent si ai tinut minte.

Solicita ajutor din exterior

Daca nu-ti aduci aminte, apeleaza la un/o prieten(a) pentru cateva sfaturi sau recomandari. O alta perspectiva sigur nu va strica.

Mai mult decat atat, s-ar putea ca acea persoana sa stie sau sa retina alte lucruri despre partenera ta.

Nu-i o rusine sa ceri ajutorul. Ea, prietenta, toata lumea va aprecia interesul si implicarea ta in a gasi ceva potrivit si nu vrei doar sa indeplinesti o „simpla obligatie”.

Alege o categorie/zona din care sa alegi cadoul

Pentru a-ti simplifica putin procesul de selectie si pentru a reduce zona in care sa cauti cadoul potrivit, e sa alegi 1-2 categorii de produse.

De exemplu: in urma discutiilor cu un/o prieten(a) a partenerei tale afli ca ea si-ar dori ori o bijuterie orice un gadget nou care-i i-ar simplifica activitatea de zi cu zi.

Intr-o astfel de situatie te rezumi cu cautarile de cadou la cei care comercializeaza astfel de produse. In acest mod, alegerea finala a cadoului va fi mult mai usoara si vei fi sigur ca este alegerea potrivita.

Spa-cadou-dragobete

Serviciile pot fi un frumos cadou de Dragobete

Cadoul nu inseamna doar ceva tangibil. Think outside the box! Un rasfat pentru ea sau pentru amandoi la un centru SPA n-ar dezamagi-o cu siguranta.

Ca sa simplifici putin lucrurile, ai putea alege o categorie de produse din care sa fie cadoul. Verifica ce-i lipseste din aceasta categorie.

Gusturi si preferinte personale

Fii atent la ce-i place si ce nu. De exemplu, compara bijuterille pe care deobicei le poarta cu bijuteriile care zac in cutie.

Implica-te in mod direct in tot demersul si indiferent de valoarea cadoului adauga-i o nota personala: o felicitare, un mic obiect simbolic sau orice are legatura cu voi sau relatia voastra.

Nimic nu-i mai frumos si mai de apreciat decat timpul si efortul alocat de o persoana pentru a darui un cadou.

In final

Sincer, nu conteaza bugetul, ci conteaza gestul. Asa ca mobilizeaza-te si surprinde-o asa cum stii tu mai bine.

Nimic nu e mai sexy ca un barbat atent si responsabil fata de nevoile partenerei.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You've just added this product to the cart: